JAWLINER FITNESS KAUWGOM

Bestel de nieuwe JAWLINER FITNESS KAUWGOM

Bestellen

Eindelijk JAWLINER Fitness  Kauwgom is harder en taaier dan welke andere kauwgom ter wereld dan ook.

Tot nu toe was er geen vergelijkbare kauwgom die speciaal is ontworpen voor het opbouwen van kaakspieren.

Het is 15 keer harder dan gewone kauwgom, 6 keer harder dan Turkse kauwgom en 4 keer harder dan mastiekhars.

De JAWLINER Fitness Chewing Gum verslaat alle records. Of het nu gaat om kaakspiertraining, gezichtsyoga of kaaklijnoefeningen, de JAWLINER Fitness Chewing Gum combineert een frisse adem en een gezonde conditie voor het gezicht.

jawliner-kauwgom-vs-normale-kauwgom

Stimuleer op natuurlijke wijze hard kauwen met de JAWLINER fitness kauwgom en geniet van de extra voordelen van een getrainde, strakke en mooie kaaklijn. 

"Hard kauwen doet de kaakspieren groeien" - "Intensief kauwen van hard voedsel beschermt tegen tandbederf"... artikelen als deze beschrijven de vele positieve eigenschappen van het kauwen van hard voedsel. Helaas zijn de eetgewoonten van de moderne samenleving zodanig veranderd dat we bijna uitsluitend zacht voedsel eten. Daar kun je nu verandering in brengen!

Onze JAWLINER Fitness Chewing Gum is speciaal ontworpen voor gezichtsfitness. Train meer dan 86 spieren in je gezicht en verander je uiterlijk in een mum van tijd

Tijdens de ontwikkeling van onze JAWLINER Fitness Chewing Gum vroegen we Dr. Mike Mew om hulp en nuttige feedback. Hij heeft persoonlijk onze kauwgom getest in zijn London School of Facial Orthotropics en vond het goed.

Het onderwerp kaakspiertraining werd wereldwijd bekend door de twee orthodontisten Dr. John Mew en Dr. Mike Mew. Zij zien de oorzaak van veel medische problemen zoals verkeerd uitgelijnde tanden, verkeerd uitgelijnde kaken of te kleine kaken in het feit dat we tegenwoordig vooral zacht voedsel eten en onvoldoende gebruik maken van onze kaak- en gezichtsspieren. Om dit tegen te gaan, raden de twee Mews specifiek aan om de kauwspier te trainen door regelmatig op harde dingen te kauwen.

Bekijk de verschillende pakketen van de Jawliner Chewing gum:

100% suikervrij, 100% aspartaamvrij,100% veganistisch, 100% muntsmaak!

Onze JAWLINER Fitness Kauwgom is 100% suiker- en aspartaamvrij. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat onze speciale kauwgom ook nog eens 100% vegan is. De heerlijke muntsmaak geeft een aangenaam gevoel van frisheid en doet je verlangen naar meer.

Meer smaken zijn in ontwikkeling en zullen niet lang meer op zich laten wachten :)