De Jawliner 3.0

Het beste natuurlijke gezicht product voor het verkrijgen van een strakke kaaklijn!

in tegenstelling tot andere kaaklijntrainingsgadgets traint JAWLINER op een natuurlijke manier, door een hard, natuurlijk kauwproces op het achterste gedeelte van de kauwtanden te simuleren

Shop nu
jawliner-verschillende-hardheid-niveaus-in-kaaklijn-training

80% sterker dan voorheen!

Het nieuwe design van de Jawliner 3.0 is meer dan 80% sterker dan het vorige design.

De 2 ultra sterke weerstanden aan de buitenkant, beschermen de binnenkant van de Jawliner zelfs tegen scherpe tanden. Ook zijn de weerstanden gemaakt van anti-slip materiaal voor een betere grip tijdens de kaaklijn training.  

verschillende-varrianten-van-jawliner

Net als voorheen komt de JAWLINER 3.0 in drie verschillende hardheid niveaus. Ten opzichte van de JAWLINER 2.0 zijn de verschillende hardheidniveaus nog meer geoptimaliseerd. 

Voor iedereen die zijn kaaklijn en gezichtsspieren met succes wil trainen, raden we aan om te beginnen met de JAWLINER Beginner. Wie al wat ervaring heeft opgedaan met kaakspiertraining is van harte welkom om de training te beginnen met de JAWLINER Advanced. We raden alleen de JAWLINER Expert aan voor degenen die training met onze JAWLINER Advanced te makkelijk vinden. Het Expert-niveau is niet voor starters! Met 80 kg/cm2 drukt je kaak bijna net zoveel als jij op de halterbank. 

Shop nu

Op een gezonde manier!

Bewust hebben we onze JAWLINER op een natuurlijke manier ontwikkeld, dit in tegenstelling tot andere kaaklijn trainers, die zorgen voor de bekende gezondheidsproblemen. De JAWLINER stimuleert de kauwspieren op een natuurlijke en gezonde manier zonder het kaakgewricht meer te belasten dan het eten van een taai stuk vlees. De mond gaat tijdens de training niet meer open dan nodig is en oefent druk uit met de kiezen die voor die taak zijn bestemd. Klik op meer informatie op meer te weten over dit onderwerp!  

Lees meer
is-jawliner-veilig

Veiligheidsvoorschriften:

Onze JAWLINER artikelen zijn meerdere keren getest, bekroond en gecertificeerd. Het product wordt in Duitsland gemaakt en daarom zijn we verplicht om aan de strikte richtlijn te voldoen. Al onze JAWLINERS zijn gemaakt van 100% BPA- en PVC-vrije food-grade siliconen. Onze productie is FDA-gecertificeerd en de individuele leveringen worden regelmatig getest en gecertificeerd door het PICA Institute uit Berlijn. Sinds 2021 worden zowel onze JAWLINER als de verpakking gekeurd en toegekend door de Beierse Gezondheidsdienst.