Bestelling en levering

Het ontstaan van Jawliner 

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen ontevreden over hoe zij eruit zien. Veel mensen die zich bezig houden met plastische chirurgie, botox, en fillers.

Wij als merk Jawliner zijn bezig geweest met een onderzoek naar een natuurlijke gezicht product wat er kan voor zorgen dat je een op een natuurlijke manier een strakke kaaklijn kan krijgen. Na een lange tijd zijn we erachter hoe je op een betaalbare manier je kaken kan trainen en daarom hebben we de Jawliner kaaklijn trainer laten ontwerpen, die ervoor zorgt dat je binnen 30 dagen al een mooiere kaaklijn heb. 

Wanneer onze producten op voorraad zijn hanteren wij in Nederland, voor 17:00 besteld, morgen in huis. Voor Belgische bestellingen hanteren wij een levertijd van 1-2 dagen.

Klik hier om de Jawliners te bekijken:

Altijd gratis verzending! 

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou thuis afgeleverd er is geen minimale bestelhoeveelheden nodig 

Volg je bestelling 

als je bij ons een bestelling heb geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen voor Nederland >>>

Klik hier om je bestelling te volgen voor Belgiè >>>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jou vraag er tussen staat.