jawliner-coaching

Jawliner Coaching:

✔️ 12 weken van intense gezichtsoefeningen en kaakspier coaching
✔️ meer dan 100 work-out video´s, stap voor stap uitgelegd
✔️ meer dan 50 verschillende oefeningen voor elke spiergroep
✔️ 100% geld terug garantie!

Probeer nu
resultaten-van-klanten-die-jawliner-hebben-gebruikt

Anti rimpel en het verwijderen van een onderkin. 

✔️ Meer dan 30 minuten deskundige medische kennis op het gebied van kaaklijnspieren. Ilia legt uit hoe de masseter en temporalis spieren werken en welke oefeningen je kunt doen om de kaaklijnspiergroep te trainen.

✔️ Meer dan 30 verschillende kaaklijnoefeningen die Ilia voor de camera laat zien in individuele dagelijkse trainingen zijn om 1:1 over te nemen.

✔️ Al onze 50 verschillende gezichtsoefeningen die Ilia voor de camera laat zien in individuele dagelijkse trainingen zijn om 1:1 over te nemen. Je rimpels verminderen en je zal een mooi gezicht verkrijgen

jawliner-coaching-overzicht-programma

12 weken online kaaklijn coaching speciaal ontwikkeld voor de Jawliner liefhebbers!

Vanaf nu is het succes van je training niet alleen aan jou, wij begeleiden je voor 12 weken met dagelijkse trainingsvideo's om een expert te worden op het gebied van kaakspier training.

Ilia, onze tandarts, zal uitleggen hoe de individuele gezichtsspieren werken en welke gezichtsoefeningen je moet doen voor welke delen van je gezicht, nek en keel.

jawliner-kauwgom-vs-normale-kauwgom

Nek en kin oefeningen

✔️ Meer dan 30 minuten deskundige medische kennis over het onderwerp nek- en keelspieren. Ilia legt uit hoe de Platysma en Sternocleidomastoideus spieren werken en welke oefeningen je kunt doen om je onderkin te verwijderen.

✔️ Meer dan 20 verschillende nek- en kin oefeningen die Ilia voor de camera laat zien in individuele dagelijkse trainingen om 1:1 te kopiëren.

resultaten-van-klanten-die-jawliner-hebben-gebruikt

Gezichtsvet verminderen

Ilia presenteert de enige afslankmethode waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze het lichaamsvetpercentage van uw hele lichaam verlaagt zonder ongezonde gevolgen. Hij geeft je voorbeelden van hoe je op de lange termijn volgens deze methode kunt leven zonder bepaalde voedingsmiddelen zoals chocolade op te geven.

Geen Jojo-effect - Geen voedselkeuzes - Natuurlijke manier - 100% gezond voor het lichaam