Dit is waarom Jawliner niet gevaarlijk is, maar juist goed is voor kaaklijn training!

Laten we eens goed kijken......

In de afgelopen jaren zijn er tal van verschillende producten op de markt gekomen op het gebied van kaakspiertraining. Helaas zijn ze niet allemaal zo onschuldig als ze lijken. In het volgende artikel leg ik je graag uit waarom veel kaaklijn trainers allesbehalve gezond zijn voor je lichaam.

Voordeel van professionele kaaklijn trainers

Omdat de JAWLINERS op de kiezen zitten en niet bijzonder hoog zijn, hoeft de mond tijdens de training maar een klein beetje te worden geopend en gesloten. Het kaakgewricht blijft in zijn natuurlijke bewegingsvrijheid en is zonder problemen bestand tegen de druk. Kauwen op de JAWLINER is voor de kaakspieren niet te onderscheiden van het kauwen op een hard stuk vlees. Dit maakt kaakspiertraining met de JAWLINER een natuurlijke manier om de kaak fit te houden - niet ongezonder dan het eten van hard voedsel.

Bestel Jawliner artikelen

Het tand probleem

In wezen zijn er twee verschillende kaaktrainers: De meest bekende kaaklijntrainer wordt gebruikt in de voorkant van de mond tussen de snijtanden. Het probleem: snijtanden zijn van nature ontworpen voor het snijden van voedsel, niet voor het kauwen van harde, resistente voedingsmiddelen, dus ze zijn helemaal niet geschikt voor de hoge druk van een kaaktrainer. Dit verkeerde gebruik belast de snijtanden onnodig en kan in het ergste geval leiden tot ernstige schade op de lange termijn. De JAWLINER daarentegen gebruikt de kiezen om op te kauwen. De kiezen zijn van nature ontworpen om op hard en resistent voedsel te kauwen. Daarom zijn ze ideaal voor resistente kaakspiertraining.

Belangrijke certificaten

Veel kaaklijntrainers komen uit China of andere landen en het is niet bekend of en aan welke veiligheids- en hygiënenormen wordt voldaan bij de productie ervan. Omdat we een Duits bedrijf zijn, zijn we verbonden aan de strengste richtlijnen! Onze JAWLINER is meerdere keren getest, bekroond en gecertificeerd. Al onze JAWLINERS zijn gemaakt van 100% BPA- en PVC-vrije Duitse food-grade siliconen. Onze productie is FDA-gecertificeerd en de individuele leveringen worden regelmatig getest en gecertificeerd door het PICA Institute uit Berlijn. Sinds 2021 worden zowel onze JAWLINER als de verpakking gekeurd en toegekend door het Beierse Gezondheidsbureau.