Cart
Checkout Secure
Gratis verzending in NL & BE! 📦

Waarom alleen kauwgom niet goed genoeg is voor strakke kaaklijn?

Kauwgom is zeker beter dan niets. Maar wanneer u effectief uw kaakspieren wilt trainen en behaalbaare/zichtbare resultaten wilt boeken, zult u sterker materiaal nodig hebben om te kauwen.

Hoe effectief is trainen met kaugom

Na onderzoek schijnt het zo te zijn, dat kauwgom maar voor 10% effect heeft op het trainen van de kaaklijn. De JAWLINER is daarom geen vervanger voor kauwgom. Het is een trainingsapparaat en zou daarom ook zo gebruikt moeten worden. Ook zit er in kauwgom veel suiker, waardoor de kwaliteit van je tanden achteruit gaat.. 

Hoe ga je met de Jawliner 2.0 om?

Aangezien trainen met de JAWLINER een grote krachtinspanning is voor uw kaaklijn, gebruikt je het niet meer dan 5-10 minuten per elke twee daggen. Om de dag dus.

Bekijk hieronder, hoe sterk de Jawliner is! 

Kaaklijn Trainer - Versterk je kaaklijn Kaaklijn Trainer - Een mooie kaaklijn

 


Oudere post Nieuwere post

Toegevoegd aan winkelwagen

Dowload GRATIS

Leer 8 verschillende manieren van kaak training!

Gratis verzending in Nederland en België! 📦🚚 Vandaag besteld, is morgen in huis!🖤 Binnen 48 uur geleverd in Nederland en België! 🚚 You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Gratis verzending in NL & BE! 📦 You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping