Filler voor de kaaklijn, alles over cosmetische behandelingen

Filler voor de kaaklijn, alles over cosmetische behandelingen

Op Instagram, in Hollywood en in Zuid-Korea hanteren ze steeds hogere normen voor schoonheid. Over de hele wereld flitsen er dagelijks advertenties en berichten over schoonheid, gezond eten, sporten van alles. Voor velen van ons, met onze hectische routines, of jaren van gezond eten en sporten, blijkt een strakke kaaklijn onbereikbaar. Misschien ben je opzoek naar een cosmetische ingreep om de onmogelijke norm te bereiken.

Is kaaklijn chirurgie in dat geval een goede optie?

De waarheid achter veelvoorkomende plastische operaties is dat ze worden gedaan voor gezichtsherstel. Dat is verleden tijd.. Waarom? Een goed uiterlijk kan het zelfvertrouwen vergroten, en eigenliefde doet wonderen voor onze kwaliteit van leven, terwijl we bezig zijn met werken en dagelijkse routines. In de wereld van vandaag kun je jezelf accepteren, of jezelf veranderen in wie je wilt zijn. Kaakoperaties, meer linies bekend als orthografische operaties, zijn voornamelijk bedoeld voor de correctie van gezicht structuren. Ze helpen ongezonde mensen met hun kaakhouding en vorm als gevolg van aangeboren handicaps, verwondingen of anderen problemen. Ze kunnen problemen met kauwen, slikken, slaapapneu corrigeren. Cosmetische operaties voor het verminderen van de kaak zijn voor esthetische resultaten. De buitenste laag van de kaak is af afgeschoren om de felbegeerde V-vorm weer te geven, die velen van ons bewonderen. Er vindt een incisie plaats tussen de wagen en het tandvlees om weinig tot geen littekens achter te laten, en vervolgens wordt de kaak wegschoren met een laser-microzaag.
Een operatie met al zijn complicaties is natuurlijk misschien niet het beste antwoord. Er zijn meerdere alternatieven waar u naar kunt kijken. Maar misschien heb je ze ook helemaal niet nodig. Wie wil er omgaan met de pijnlijke jeuk van Botox, om nog maar te zwijgen van de consistente rekeningen van een kliniek?
Al deze procedures zijn echter niet zonder risico's, mits het risico aanzienlijk afneemt afhankelijk van hoe invasief elk proces is. Mislukte operaties zijn schrijnende ervaringen en kunnen enorme obstakels met zich meebrengen als het gaat om het corrigeren ervan.
Dus nu je hopelijk duidelijk geïnformeerd bent, overweeg dan het volgende: is kaaklijnoperatie de juiste optie voor u? Zeker, het is een permanente oplossing. Het vermogen om je kaak te vormen zoals je zou willen, is misschien precies wat je wilt. Of misschien vindt u het niet prettig dat uw gezicht wordt opengesneden, gecontroleerd zoals het zou zijn, wat er ook gebeurt. Dit is zonder te vermelden dat van alle hier besproken opties, chirurgie de duurste is, hoewel andere opties op de lange termijn een hogere rekening kunnen opleveren.

Het beste alternatief

Als alternatief voor dit alles zijn er ook oefeningen en andere manieren om uw kaaklijn te verbeteren. Een nieuwe, vaak ingetogen manier om uw kaaklijn te verbeteren, is door uw kaakspieren te trainen. Oefening, zoals bij elk ander lichaamsdeel, maakt het gebied mager en strak als je de spieren voelt. Een van de manieren om de spieren op dit lastige deel van het lichaam effectief te voelen, is door gespecialiseerde apparatuur te gebruiken, zoals de JAWLINER.
De kleine, comfortabele pasvorm van dit kauwtrainingsgadgets  richt zich op uw temporalis, kauwspieren en peterygoideus medialis, spieren die uw kaak contouren. De speciale vorm zorgt ervoor dat je die plekken kunt raken die zelden bewegen, hoeveel kauwgom je ook kauwt. Bij regelmatige sessies zijn de resultaten het bekijken waard. Dit proces is veiliger, goedkoper en hoewel het enige tijd kost, kan een kaaklijnoperatie zelf maanden duren voordat de zwelling is verdwenen en uw kaaklijn zichtbaar wordt.
De realiteit is dat acceptatie veel gezonder is dan kunstmatige perfectie. Zelfs als het de norm wordt dat mensen elkaar plastische chirurgie cadeau doen, waarom zou je er dan voor kiezen als je kunt proberen om aan je natuurlijke schoonheid te werken?
Kaaklijnoperaties zijn een levens veranderende beslissing, en daar moet zorgvuldig over worden nagedacht; vraag jezelf af, voor wie doe je het? Zal je er spijt van krijgen? Is het de moeite waard? De enige persoon die je moet behagen, is degene in de spiegel.
Terug naar blog