Cart
Checkout Secure
Gratis verzending in NL & BE! 📦

Is het veilig om met de Jawliner te trainen?

Wij zijn met ons team erg lang bezig geweest met een onderzoek naar de beste materialen. Zodat iedereen op een gezonde manier zijn kaaklijn kan trainen.

Toen kwamen we uit op 100% BPA en PVC voedsel vrije graad siliconen. Dit vernieuwde materiaal is verbeterd voor een betere grip en een sterkere bijt.

Het verbeterde materiaal garandeert langer verbruik zonder kracht en sterkte te verliezen. De langere vorm en de gaatjes zorgen voor meer tegenstand bij het bijten en resulteert in een betere workout.

Geen schade aan de kaaklijn?

Nee, alleen bij overmatig gebruik. Dus lees de instructie goed voor gebruik van de Jawliner. Het ergonomische design is er speciaal voor gemaakt, dat de Jawliner geen schade aan brengt. 

Heb jij eerder problemen gehad met je kaak? Adviseren wij jou eerst langs de dokter te gaan voor bevestiging! 


Oudere post Nieuwere post

Toegevoegd aan winkelwagen

Dowload GRATIS

Leer 8 verschillende manieren van kaak training!

Gratis verzending in Nederland en België! 📦🚚 Vandaag besteld, is morgen in huis!🖤 Binnen 48 uur geleverd in Nederland en België! 🚚 You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Gratis verzending in NL & BE! 📦 You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping